Category Archives: Avundsjukan

Ny outfit och nytändning!

Jag har återigen efter ett längre uppehåll tagit mig tiden till att börja träna löpning och en hel del styrketräning. Det första som jag tänkte på då jag skulle komma igång igen var att mina gamla träningskläder inte längre är riktigt så bra som jag tyckte att de var senast jag använde dem. Det känns helt enkelt fräscht att komma igång med en ny start och då med nya kläder. Jag hörde talas om en butik som heter Sportamore som verkar genom nätet och som tydligen har varit med i gemet några år. Jag surfade då ut på denna sida för att kunna hitta lite nya schysta gymkläder som nu förgyller mina träningssessioner. De har ett väldigt stort utbud som verkligen känns tacksamt att kunna ta del utav då många av de saker som de erbjuder inte går att hitta riktigt överallt.

Jag tycker alltid att det är skönt att förnya garderoben lite och det är tacksamt att kunna hitta en så pass bra butik för att göra detta direkt på nätet där man mycket snabbt och smidigt kan se vad man tycker om. Just denna butik erbjuder faktiskt även en hel del andra kläder också, förutom de sportartiklar som de så klart satsar allra hårdast på att få ut.

Förutom att köpa ett par löpskor och tillhörande outfit så passade jag även på att köpa mig ett par riktigt fina seglarskor av vintermodell som jag nu har väldigt stor användning för. Jag tänkte att det är lika bra att passa på att handla någonting extra som jag behöver då jag ju inte behöver betala mer frakt endast på grund utav detta.

Vad sägs om mina fynd:

Nya löparskor:

New Balance W770 – Nedsatta med över 800 kr!!! KLIPP!

Löpartights:

Kanske optimistiskt med trekvartsbyxor nu, men får springa på löparbandet med dem annars!

Ja om det är för kallt för att springa ute här hemma får jag ta med mig kläderna ner till Nice för vår jul och nyår som ska firas där nere med sambons biologiska pappa. Även om Marcell bor där vill vi ändå ha ett eget boende då vi ska spendera 12 dagar där. Håller på att leta efter hotell, men inte riktigt bestämt mig än.

Om även du är ute efter nya gymkläder för att börja träna eller liknande så kan jag absolut rekommendera sportamore på grund av deras stora utbud och inte minst på grund av deras mycket tacksamma kundservice som hjälpte mig med allt!

Avundsjukan är total!

Skolan kändes faktiskt riktigt bra. Kul att få träffa alla igen och höra vad dom har haft för sig och att vädret var helt underbart gjorde det ju inte sämre. Efter en stund i klassrummet var det korvgrillning ute på skolgården och efter det slog vi oss ner i solen med varsin glass att svalka oss med. Dessutom fick jag äntligen träffa min Hanna igen! Hon har varit i Spanien flera veckor och nu har hon äntligen kommit hem, brun som en bränd pepparkaka, och hade hur mycket som helst att berätta. Hotellet de bodde på ser även väldigt bra ut:
Castillo Hotel Son Vida, a Luxury Collection Hotel
JAG VILL DIT!