Category Archives: livselixiret

livselixiret

Ligger just nu i soffan och snorar lite med min laptopbebis i knät. Har precis slutat dagens jobbpass och jag är lite sådär lagom mör i kroppen efter att ha burit tunga tunga bord och sprungit upp och ner i trappor med diverse grejer.

Dessutom ska det komma någon megaartist som är sådär megakänd här, och hon/han ska ha megaplats för sitt lilla framträdande på 20 minuter som kostar dem 25000:-. Jag ser inte fram emot morgondagens servering av vin, eller ryddning av tallrikar. Tur att det är tapasbuffé, så att vi iallafall slipper tappa mat på alla fina Armani-kostymer och Gucci-klänningar.

Har fått hem en lapp från norska Posten som säger att jag måste skriva någon slags fullmakt om att de får öppna mina paket som skickats till mig eftersom de har fastnat i tullen. Misstänker att det är det där “vitaminpaketet” som de lurar lite på.

och så MÅSTE jag plugga… Heltidsjobb, plugg, träning och nöje.. mycket som ska få plats. Tur i oturen att det där med heltidsjobb inte riktigt överensstämmer med den bild av heltidsjobb som vi har. Här beror allt på hur många bokningar vi har…. hms..