Category Archives: Hemma

If I had you..

Vi drog till Ramlösa och träffade lite folk, efter vi var hemma hos Orvar. Sen drog vi till stan.
Failad kväll haha 🙁 Men aja!
Längtar som fan tills två veckor hehe.
Jag är så sjukt trött nu. Mina ögonlock känns tyngre och tyngre så funderar på att gå och lägga mig snart.
Men jag skriver sen eller imorgon!
Puss ♥

Ny outfit och nytändning!

Jag har återigen efter ett längre uppehåll tagit mig tiden till att börja träna löpning och en hel del styrketräning. Det första som jag tänkte på då jag skulle komma igång igen var att mina gamla träningskläder inte längre är riktigt så bra som jag tyckte att de var senast jag använde dem. Det känns helt enkelt fräscht att komma igång med en ny start och då med nya kläder. Jag hörde talas om en butik som heter Sportamore som verkar genom nätet och som tydligen har varit med i gemet några år. Jag surfade då ut på denna sida för att kunna hitta lite nya schysta gymkläder som nu förgyller mina träningssessioner. De har ett väldigt stort utbud som verkligen känns tacksamt att kunna ta del utav då många av de saker som de erbjuder inte går att hitta riktigt överallt.

Jag tycker alltid att det är skönt att förnya garderoben lite och det är tacksamt att kunna hitta en så pass bra butik för att göra detta direkt på nätet där man mycket snabbt och smidigt kan se vad man tycker om. Just denna butik erbjuder faktiskt även en hel del andra kläder också, förutom de sportartiklar som de så klart satsar allra hårdast på att få ut.

Förutom att köpa ett par löpskor och tillhörande outfit så passade jag även på att köpa mig ett par riktigt fina seglarskor av vintermodell som jag nu har väldigt stor användning för. Jag tänkte att det är lika bra att passa på att handla någonting extra som jag behöver då jag ju inte behöver betala mer frakt endast på grund utav detta.

Vad sägs om mina fynd:

Nya löparskor:

New Balance W770 – Nedsatta med över 800 kr!!! KLIPP!

Löpartights:

Kanske optimistiskt med trekvartsbyxor nu, men får springa på löparbandet med dem annars!

Ja om det är för kallt för att springa ute här hemma får jag ta med mig kläderna ner till Nice för vår jul och nyår som ska firas där nere med sambons biologiska pappa. Även om Marcell bor där vill vi ändå ha ett eget boende då vi ska spendera 12 dagar där. Håller på att leta efter hotell, men inte riktigt bestämt mig än.

Om även du är ute efter nya gymkläder för att börja träna eller liknande så kan jag absolut rekommendera sportamore på grund av deras stora utbud och inte minst på grund av deras mycket tacksamma kundservice som hjälpte mig med allt!

Att få utrymme!

Jag måste bara passa på att dedicera ett inlägg till en fantastisk företeelse som hjälpt mig så otroligt mycket den senaste tiden! Det kallas selfstorage och är precis som det låter självförvaring. Jag som bott i Stockholm under en längre tid har samlat på mig en hel del saker som jag inte använder längre. Ni vet hur jag är, man hittar något på extrapris och tänker att ”den här måste jag ju ha” sen lägger man den i en låda någonstans och så använder man den inte mer än en gång om året ungefär. Jag har även en tendens att fastna för gratiserbjudanden… Den typen av saker har jag massvis av, så mycket att det faktiskt börjar bli lite brist på plats i min lägenhet och nu har jag tröttnat på det! Så jag gick en sväng ner på stan för att hitta någon affär som erbjuder förvaring eller dylikt.

Jag hittade då denna affären som erbjuder en som privatperson att hyra lager hos dem. Detta innebär att man betalar för att få hyra ett lager som man får fylla med saker som man inte har plats för eller dylikt. Perfekt för mig som har massor med saker att stuva undan. Något som är riktigt bra är också att man behöver inte hyra så stort lager om man har det mesta i kartonger eller flyttlådor.

Man brukar räkna att det får plats 112 normalstora flyttkartonger på 4.5 kvadratmeter! Jag som nästan bara har min flytt hit att skylla på min oreda tyckte ju detta var helt perfekt eftersom att själva sorteringen av saker skedde innan jag flyttade, det har bara blivit som så att jag inte fått upp grejerna. Så allt låg ju redan i kartonger! Men nu är det rent och fint igen i lägenheten och jag har massor av plats över!

Min tid i Malmö kom tillbaka

Jag var tillbaka i Malmö, i lägenheten på Kungsvägen som jag och Emma delade. Jag hade kvar nyckeln, så jag tog bakdörren in, öppnade dörren som gick direkt in i köket och hörde att det var någon i badrummet. Jag kikade in i vardagsrummet och både den blå soffan och den röda var borta, istället stod det en konstig brun soffa med hög rygg alldeles med fönstret ut mot gatan. Från vad som var Emma rum kommer en kille, hejar och säger att han förstår att det är jag. Från badrummet kommer sedan Malin och hennes pojkvän och säger välkommen. Emma och jag kramas och sedan så går jag husesyn. Jag går aldrig in i mitt rum dock. Dörren dit var stängd och jag kände aldrig någon längtan efter att öppna den.

När jag tittar ut genom det stora fönstret så ser jag att man har målat om fasaden mittemot. Nu är den orange och grön, påminner lite om husen i Berlin, fast med 70-talsstuk. När jag går ut i snön och vintern för att handla så ser jag när jag hänger upp min jacka att bredvid mig hänger en annan jacka med en liten plastficka på armen. I plastfickan finns ett litet kort på hjärnspöket. Jag inser att han bor alldeles under mig.

När jag gått ut ur lägenheten är jag tillbaka i min gamla hemstad och jag är i en lägenhet som jag varit i förut. Han som tog med mig och bowlade är inte hemma, så jag skyndar mig att rafsa ihop alla mina saker innan han kommer från jobbet. När jag står utanför hans dörr kan jag se rakt in i hans vardagsrum genom ett fönster bredvid dörren. Han har likadan fåtölj som jag har.

Jag går och handlar, kånkar varor i uppförsbacke, fortfarande här hemma, fast i närheten av min första lägenhet, den som jag och Emma delade. Det går tungt och hur jag än försöker få mina ben att gå fortare så känns det som att gå i sirap. Plötsligt hör jag hans röst bakom ett plank. Han ser mig, jag tittar bara framåt, låtsas inte om. Han startar sin bil, säger åt mig att jag får skjuts. Han skjutsar mig någonstans, säger att han är ledsen över att inte ha hört av sig. Kramar om mig hårt och ber mig göra sig och sina väninnor sällskap vid ett bord för lite fika. Jag sätter mig ned en stund, lämnar sedan bordet, öppnar en dörr och är sedan tillbaka i lägenheten i Malmö. Små svarta tv-apparater fyller ena väggen och alla visar olika program. Hjärnspöket bor under mig och vi går allihopa och bowlar. Han verkar inse vilken otrolig människa jag är och när den ena av Emmas vänner säger att jag ska läsa juridik och det är därför jag är nere i Malmö, då blir han imponerad och vill ligga med mig. Jag säger att det inte är ett alternativ, ler och lämnar honom.

Hemma igen!

Vilket äventyr det blev. Jag har sett delar av Stockholm som jag inte visste fanns. Jag har nog förnekat att det kan finnas förorter i denna vackra stad. Jag har ju åkt hit för att komma undan “hemma” och dess negativa sidor.
Ett stort köpcentrum hittade jag i alla fall, mitt i all missär.
Jag fick tag i en egen kroppstrumpa så nu kan du få tillbaka din Emma!
Jag hittade även en jätte snygg regnkappa på Monki som lär behövas nu när höste börjar komma till oss i Sverige!
Utöver det blev det massa porriga underkläder i skotskrutigt och svart-vitt. Och en jätte mysig grå, stickad poncho.

Nu är det stress som gäller för hela slanten. Ljudteknikerna är här och fixar och cateringfirman också.
Jag borde ordna ihop en grym spellista men antagligen kommer vi inte kunna spela musik genom datorn. Typiskt!
Dags att börja göra sig fin kanske? Nja, jag stannar nog här på sängen och dricker kaffe och bloggar en stund till.
(Det lät bortskämt, jag har faktiskt redan städat hela lägenheten och plockat upp allt skit)

Något av det värsta vi bloggare gör är att vi skriver om privata saker men vi avslöjar inte riktigt vad det är det handlar om. Vi skriver i gåtor och använder oss utav kodord. Jag gör det och alla andra gör det också. Varför?
I typ 90 procent av fallen räknar man ju ut vad saken gäller. Så vad tjänar det till?

Jag brukar känna saker på mig. Och denna gången är jag helt säker, jag behöver bara någon som bekräftar det för mig. Snälla, låt det inte va så. Inte den här gången, jag är ju lycklig nu.
Där kom de där jävla gåtorna igen. USCH PUSCH!

Jag hade väldiga magkramper för en stund sedan.