Category Archives: hundvakt

Dagens pass och hundvakt

God morgon! Vad underbart det var att vakna till strålande sol och en ljusblå himmel som syntes från fönstret. Det gör verkligen mycket för dagen med sol och värme. Känns som att vintern har varit seg och utdragen i år tycker jag eftersom vädret har varit likadant i evigheter. Eller vad tycker ni?

Idag ska jag passa på att inviga mina nya tunna Converse och få extra vårkänsla 🙂

Dagen skulle egentligen inledas med morgonträning och BodyPump, men eftersom jag lyckades somna allt för sent igår, fick sömnen komma före och träningen får bli till lunch istället. Min absoluta favorit “Muskel-klass” (klockan 12 på Sats Regeringsgatan) finns dessutom, vilket innebär TUFF träning. Eftersom det var ett tag sedan jag var på just den klassen, innebär det härliga “efterkänningar” dessutom 😉

Nu ska jag packa väskorna och åka till min bästa väninna och passa deras lilla vovve i ett par timmar. Den får ännu inte gå på hunddagis och dom har verkligen ett evigt pussel med att hitta hundvakt till varje dag. Att dom får ihop det är beundransvärt, men när det krisar så rycker jag in! Dom bor dessutom nära Universitetet så det blir absolut inget större bekymmer.

Ha nu en underbar dag allihopa!