Små, små rörelser, men vad jobbigt det är!

Jodå, sjukgymnastbesöket idag var en ögonöppnare, minst sagt.
Till att börja med så hade jag ingen aning om att jag var så fruktansvärt otränad i bäckenmuskulaturen, även om jag inte borde vara förvånad över det, jag menar… Det är ju så instabilt att det säger “klickklock” när jag rör mig.

Har foglossningsbältet och har fått informationshäfte med bra övningar, samt tid för att gå på vattengympa en gång i veckan. Vill ju verkligen hålla mig rörlig den här graviditeten, men hon sa att det kan bli bättre den här gången, trots att man får foglossningen tidigare, eftersom man är mer medveten om att man inte ska ta ut sig för mycket.

Får hoppas på att hon har rätt. För oavsett vad någon än kan tro så vet jag med mig att jag gör mitt allra bästa för att hålla mig rörlig och orka med, mer kan man ju inte göra heller.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *