Why?

Så fort jag eller ola skriver något som kan låta rasistiskt, så tar ni åt er och blir förbannade och ringer upp och säger att ni ska slå sönder oss. Jag menar, tänk istället, försök se allting från vårt perspektiv, och prata istället för att använda era händer och slåss. Nu vill jag inte låta rasistisk men om en vanlig svensk, en typsikt svensson familj skulle sett något som vi skrev om dem, som var dömmande mot dem så skulle dem ringt upp och försöka snacka ut, (Självklart finns det svenskar oxå som blir sura och slåss) men oftast så är det invandrare som startar grupper och går emot oss tillsammans och tar till med våld. Så ser jag iallfall på saken, för det är så jag mött folk hitills. 

Det är faktiskt synd att ni blir så pass sura för att vi oxå har ett tycke i det hela. Alla måste få tycka och tänka, så vi står för det vi sagt. Men alla får ju ta det på sitt sätt  hur vi menade osv. Men jag vet ju själv att jag inte har något emot invandrare och att vi inte menade något hat mot invandrare. Desutom är det synd att folk skriver “Nu kommer du verkligen bli slagen om du går själv i rinkeby” Jag menar, varför säger ni sådär? Gör det någon skillnad eller? Vi ska väl också få tänka och säga vad vi menar, utan att behöva bli slagna och hotade.

Men fösök förstå oss, vi har ingenting emot invandrare när vår själva närmaste vänner inte är från sverige. Jag tycker alla får komma in i sverige, alla ska få ha lika mycket rättigheter och ingen ska bli illa behandlad. Men det är mycket invandrare som faktiskt anpassar sig åt vårt land, men andra inte, Och det är dem som inte anpassar sig och säger till oss att vi är fula blondiner och orrar som ska dra åt helvete, det är synd när det här faktiskt är sverige och folk kallar oss svennebananer. Vad gör man då i sverige om man inte tycker om svenskar? Jag menar ingenting illa. Hoppas ni förstår det, jag vill bara visa vad jag tycker och känner. Vi blondoner är dem som är rädda i rinkeby just för att vi är blondiner, och för att vi är dem här svenska. Blattar och invandrare är dem vi ser upp till, om jag tex ser några invandrare med en speciell “blatte stil” och snackar omkring, då kan jag bli lite rädd för jag ser hur dem kollar på mig, och då vet ju jag själv att så kommer jag själv aldrig kunna bli. Folk kommer inte vara rädda för mig, folk kommer inte ha den respekten till mig just för att jag är blondin.. Men varför är det så?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *